top of page

Nimi, jossa on voima

Tiedätkö, että mikä tahansa kahle sinua tänä päivänä sitoo, niin Jumala pystyy sen murtamaan silmänräpäyksessä? Olkoon huumeet, viina, tupakka, porno, valehtelu, ylimielisyys, väkivaltaisuus, holtittomuus millä elämän alueella tahansa, mikä tahansa kahle.


Nimittäin: esimerkiksi Apostolien tekojen 12. luvussa jakeet 4 ja 6 tämän kertoo ihan konkreettisella esimerkillä.


Herodes oli heittänyt Pietarin vankeuteen (kun ensin oli ottanut nirrin Johanneksen veljeltä Jaakobilta). Ja millaisessa vankeudessa Herodes Pietaria piti? Hänet oli sidottu KAKSILLA RAUTAKAHLEILLA (Apt.12:6) vankilan kiveen (todennäköisesti niin, eikä esim. sotilaisiin), ja häntä vartioi yhteensä 24 SOTILASTA (Apt. 12:4).


Siis kaksikymmentäneljä sotilasta yhtä ukkoa vartioimassa!!! Ilmeisesti näistä 24:stä 2 oli siinä Pietarin välittömässä läheisyydessä, yksi toisella ja toinen toisella puolella Pietaria.


Jumala lähetti enkelinsä (Herran enkeli = Jeesus /Apt. 12:6) ja Pietari vapautui yhtä nopeasti kuin silmä ehtii räpäyttää! Kahleet siis kalisi lattiaan, ja Pietari käveli vankilasta ulos suoraan sotilaiden nenän edestä, ihan kirjaimellisesti.


Rakas, kuka oletkin: Jeesuksen nimessä on todella voima. Minä uskon ja tiedän sen sataprosenttisesti, koska olen omin silmin useasti sitä saanut todistaa ihan edessäni.


Jeesuksen nimen voima on ihan jokaisen käytettävissä Pyhän Hengen vastaanottamisen kautta, ei mitenkään muuten. Pyhän Hengen voi "vastaanottaa" kun nöyrtyy sen edessä, että olen tullut elämässäni siihen kohtaan, missä jotain on pakko muuttua, jotta jaksan. Usein ennen kuin ihminen tulee uskoon, Jumala herättää myös synnintunnon (usko tai älä, se on ihan todellinen ja koettu asia!), jotta meille aukeaa se todellisuus, että me tarvitaan pelastusta.


Uskoontulo on maailman yksinkertaisin asia, koska Jeesus on tehnyt siitä sellasen. Se tapahtuu siten, että vaikka ihan itseksesi pyydät anteeksi kaikkea syntiä, mitä elämässäsi olet tehnyt, ja uskot/haluat uskoa, että Jeesus on kuollut ja ylösnoussut puolestasi. Sitten ihan yksinkertaisesti voit sanoa, että haluat jättäytyä Jeesuksen armon varaan, että hän saa tulla osaksi sinun elämääsi ja näyttää, että hän on todellinen.


Jos tämän teit tai haluat siihen vielä tarkennusta, niin laita minulle viestiä. Synnin sitomana sitä ei tajua mitä on todella olla sisäisesti, sydämeltään VAPAA, mutta se Jeesuksen antama vapaus on ihan oikeasti koettavissa ja olemassa oleva asia. (Ja ei, en hurskastele; ihan sitä syntiä tekevät uskovatkin tieten tai tietämättään ja jopa niin, että uskovaakin joku synti voi päästä sitomaan, mutta jälleen palataan alkuun: Jeesuksen ristiin ja nimeen, jossa on VOIMA. 😃 )14 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Enkelin Siipi

Comments


bottom of page