top of page

KUKA OLEN

2.3.2023.jpg

Olen Satu-Marianne Piispa, kahden aikuisen lapsen äiti, yhteisötaiteilija ja -muusikko, sekä käsityöläinen. Työni olen tehnyt sekä sosiaalialalla, että mediassa. 

Seurakuntataustaltani olen "jalat maassa, pää pilvissä". Uskoon tultuani Herra vei minut paikkakuntani Cityseurakuntaan. Siinä olin 7-8 vuotta, joista 5 myös vanhimmistossa. Vuonna 2011 liityin Mikkelin Vapaaseurakuntaan, joka säilynee aina "sydämeni seurakuntana". Vuoden 2022 huhtikuussa liityin jyväskyläläiseen Herätyksen tuli -seurakuntaan. Seurakuntayhteys on ensiarvoisen tärkeää, jotta säilytämme uskon tuoreena, ja kasvamme siinä. Oma kutsuni vie yli seurakuntarajojen, mutta hengellinen koti täytyy olla.

Rakastan seurata ihmistä, jolla on tekemiseensä intohimo. Tuollainen asia voi olla vaikka harrastus, toisinaan myös jopa työ. Meillä voi elämän aikana olla paljonkin erilaisia "intohimoja", omiani ovat olleet ainakin maalaaminen, kirjoittaminen, valokuvaus, virkkaaminen, musiikki ja visuaalinen viestintä. Joitakin vuosia olen tehnyt kuvallisia runoja, siis yhdistänyt kuvaa ja tekstiä toisiaan tukevaan muotoon. Näitä runokuviani voit katsella täällä

Laukkaava Lammaskin on yksi intohimoni hedelmistä. Se syntyi 28.4.2018, ja on siitä lähtien toiminut somessa eri muodoissa nyt jo siis kertaalleen "uudestisyntyneenä". Ensimmäinen blogini tuli tiensä päähän samoihin aikoihin, kun Jumala vei minut uuden sisäisen matkan alkuun syksyllä 2021.

Nyt, tätä kirjoittaessani, edessäni on aivan uusi alku myös Laukkaavan Lampaan osalta. Toivon, että sinäkin tulet tavalla tai toisella inspiroitumaan blogin sisällöstä! 

Laukaassa, 1.4.2022

Satu-Marianne Piispa

bottom of page