top of page

Laukkaava Lammas - blogi jossa on edes jotain rajaa.


Laukkaava Lammas syntyi virallisesti 28.4.2018, melkein 4 vuotta täynnä villiä laukkaa somen ihmeellisessä maailmassa! Nyt kuitenkin on aika tehdä jotain uutta, ja blogi aloittaakin tavallaan uudestaan ja "uusissa tiloissa".


Moni on lukenut Laukkaavan Lampaan juttuja jo edellisessä web-hotellissa, ja tottunut tietyntyyppiseen sisältöön. Punaisia lankoja ensiversiossa oli liiankin kanssa; kädentaidot, kotoilu, hyvinvointi, luovuus kaikkinensa. Myös henkilökohtainen uskoni oli selkeästi esillä koko ajan.


Rehellisesti sanottuna en tiedä miksi tämä uusi ympäristö tulee aikanaan muotoutumaan. Eroa entiseen (ainakin tällä hetkellä) haluan tehdä siinä, että uskon asiat ovat enemmän ja vieläkin näkyvämmin esillä blogissa.


Elämme niin vakavia aikoja koko maailmassa, että ihmiset tuntuvat olevan jotenkin hukassa omassa elämässään. Jos pystyn viemään perille viestin siitä, mikä 100%:n varmasti antaa sydämeen rauhan ja saa elämän ankkuroimaan oikeaan osoitteeseen, niin tämä muutos on ollut enemmän kuin kannattava. Niin ikään kädentaidot ja luovuus tulevat varmasti edelleen kulkemaan tiiviisti matkassa.


Voit käydä lukemassa vähän jotain lisää minusta, joka täällä näppiksen päässä kirjoittelee. Tietoa löytyy tältä sivulta.


Kiva kun tulit mukaan!


Bloggaajakollegoille:


Jos haluat linkkisi Laukkaavan Lampaan suosituksiin, niin laita minulle viesti! Käyn katsomassa blogisi/sivustosi, ja jos se sopii blogini ajatusmaailmaan, lisään sen suosituksiin. Vastavuoroisesti toivon myös Laukkaavan Lampaan listaamista sinun pysyvään listaukseesi.


Siunausta ja aurinkoista, ihanaa kevättä!

Satu-Marianne29 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page