KUKA OLEN

Olen Satu-Marianne 'Karkki' Piispa, kahden aikuisen lapsen äiti, yhteisötaiteilija ja -muusikko, sekä käsityöläinen. Varsinaisessa työssäni valtiolla ei juuri "sävelletä", joten tämä blogi toimii osittain henkireikänäni! 😄

Rakastan seurata ihmistä, jolla on tekemiseensä intohimo. Tuollainen asia voi olla vaikka harrastus, toisinaan myös jopa työ. Meillä voi elämän aikana olla paljonkin erilaisia "intohimoja", omiani ovat olleet ainakin maalaaminen, kirjoittaminen, valokuvaus, virkkaaminen ja musiikki. Joitakin vuosia olen tehnyt kuvallisia runoja, siis yhdistänyt kuvaa ja tekstiä toisiaan tukevaan muotoon. Näitä runokuviani voit katsella täällä

Laukkaava Lammaskin on yksi intohimoni hedelmistä. Se syntyi 28.4.2018, ja on siitä lähtien toiminut somessa eri muodoissa nyt jo siis kertaalleen "uudestisyntyneenä". Ensimmäinen blogini tuli tiensä päähän samoihin aikoihin, kun Jumala vei minut uuden sisäisen matkan alkuun syksyllä 2021.

Nyt, tätä kirjoittaessani, edessäni on aivan uusi alku myös Laukkaavan Lampaan osalta. Toivon, että sinäkin tulet tavalla tai toisella inspiroitumaan blogin sisällöstä! 

Laukaassa, 1.4.2022

Satu-Marianne 'kArkki' Piispa

P.S.

Vanhan web-hotellin aikoihin tein jonkin verran yhteistyötä erityisesti kustantajien kanssa. Jos siis haluat ehdottaa julkaisunne esittelyä postauksessa/videolla, niin laita viestiä.