top of page

365/365

Olemisen sietämätön keveys.... Tätä koen elämässä parhaillaan sikäli, että vapaa-aikaa on siunaantunut riittävästi. Tai oikeastaan reippaasti yli tarpeen! 😄


Haastoin itseni toteuttamaan 365 raamattukuvaa, jotka kaikki julkaisen tämän vuoden aikana. Ei ole ollenkaan sanottu, että pääsen haasteen loppuun, mutta yritän. Kuvallinen viestintä on aina (tai ainakin koko uskossaoloaikani) ollut yksi intohimoistani, joten tässä pääsen toteuttamaan sekä sitä, että kutsuani kertoa evankeliumista kuvan ja sanan kautta.


365-haasteessa yhdistelen siis kuvaa ja Raamatun tekstejä. Toivon, että kuvat kiinnittäisivät myös ei-uskovien huomion. Ennen kuin itse tulin uskoon, uskolla ja uskovilla oli mielessäni hyvin harmaa kaapu ja tylsä olemus. Näiden raamattukuvien kautta toivon, että voisin tuoda esiin erilaista näkökulmaa uskoon, Raamattuun, ja "uskon asioihin".


Tule kirittämään Laukkaava Lammas maaliin saakka, voit kannustaa esim. jakamalla kuvia omassa somessasi. Kuvat ilmestyvät päivittäin (niin kauan kuin minulla kestää sisu niitä tuottaa; kyseessä on melkoinen savotta! 😁 ) kolmessa paikassa: Facebookissa, Instagramissa, ja täällä Laukkaavan Lampaan etusivulla. Tule mukaan seuraamaan!


39 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

YKSI SANA 2019

Enkelin Siipi

Lupaus

Comments


bottom of page