top of page
Onks sul kelloo?

Ja katso, minä tulen pian.

Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!"

Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani,

antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.

Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. 

Ilmestyskirja 22:7, 12-13

Tämäkin työ päätyi pitämään majaansa vanhaan avainkaappiin. Englanniksi nimi avautuu selkeämmin kuin suomeksi. Se kuuluu: Gotta watch? -Gotta watch! Tämä viittaa siihen, että kysyjä kysyy ensin kelloa, ja sen jälkeen samoilla sanoilla kehottaa olemaan varuillaan, hereillä.

Työ sai alkunsa taskukellosta, jonka löysin kirpputorilta. Siihen, sekä sisä- että ulkokanteen, on kuvattu urosleijona. Minulle ja varmasti jokaiselle uskovalle se tarkoittaa Juudan Leijonaa. Kello on asetettu aikaan, jota Chigacon yliopistossa sijaitseva ns. Tuomiopäivän kello tämän työn valmistuessa näytti. 

Työt, joita blogissa esittelen, ovat syntyneet Pyhän Hengen ohjauksen ja omien pohdintojen yhteistyönä. Ihmeellisellä tavalla Isä avasi minulle omaa elämääni koskevia asioita ja kysymyksiä näiden töiden kautta. Jeesuksen paluu on hyvin lähellä, perustuen siihen selkeään linjaan miten historiassamme (Raamatussa) annetut profetiat yksi toisensa jälkeen ovat toteutuneet silmiemme edessä. Jeesus on kuitenkin varma turva, hänen kanssaan on ihanaa elää elämäänsä. 

Värisymboliikkaa: hopeinen väri hiekassa kuvaa Jumalan armeijaa ja Hänen voittoansa.

bottom of page