Bible Journaling Mikkeli

KORONAKAMPA!!! 😎 Toisin sanoen laitamme Mikkelissä koronalle kampoihin emmekä suostu pitkään, ikävään ja mahdollisesti yksinäiseltä tuntuvaan syksyyn!

🍁

Maailmalla levinnyt ”Bible Journaling” -harrastus on liittänyt yhteen askartelusta, taiteesta, tuunailusta, mutta ennen kaikkea Raamatusta ja rukouksesta kiinnostuneita ihmisiä.

🍁

BJ:n (tai ”Raamattu-askartelun”) avulla voit esim. pohtia jonkun tietyn raamatunkertomuksen tai -jakeen merkitystä syvällisemmin kuin vain lukemalla/kuulemalla. Voit tehdä omaa taidettasi suoraan Raamattuun, tai tehdä esim. raamatunlause-postikortteja ja/tai -kirjanmerkkejä. Vain mielikuvitus on rajana!

🍁

Harrastuksen tueksi on perustettu FB-ryhmä Bible Journaling Mikkeli, joka järjestää virustilanteen suomissa mahdollisuuksissa yhteisiä ”tuunausiltapäiviä” tai ”-iltoja” Mikkelin kaupunkialueella kodissa. Muutoin toimimme etäyhteyksien kautta, myös yhteiset ”videoiltapäivät” ovat tulevaisuudessa mahdollisia.

Jos itse asut esim. jossain Mikkelin ympäristökunnista, olet myös lämpimästi tervetullut mukaan FB-ryhmään ja järjestämään toimintaa omalla paikkakunnallasi! ❤️ (Toki ihan kaikkialla asuvat saavat liittyä ja tulla mukaan!)

🍁

Toivotan siunausta syksyysi,
Satu-Marianne Piispa

Kommenttisi: