blogin perustaminen

Resurssit

Yhteistyökumppanit ja resurssit

Onko mielessäsi blogin perustaminen, tai etsitkö uutta suuntaa jo olemassa olevalle blogillesi? Tälle sivulle olen koonnut yhteistyökumppaneitani, sekä palveluita ja sovelluksia, joita käytän bloggaamisessa lähes päivittäin.

 

Tiia on henkilökohtainen PT:ni, personal trainerini. Arvostan yrittäjää ja ihmistä, joka ymmärtää ja myös näyttää käytännössä, että ”se mitä annan, ei ole minulta pois”. Päin vastoin Tiia on luonut bloggaamisesta itselleen hyvätuloisen ammatin, ja on koko sydämestään siinä mukana. Voin erittäin lämpimästi suositella Tiian blogivalmennuksia, ja hänen blogiaan! Tiian omin sanoin: ”Suurin intohimoni on auttaa sinua toteuttamaan upeimmat unelmasi blogin avulla. Sen, mitä teen työssäni ja blogissani päivittäin, opetan sinulle 100%. En jätä mitään arvailujen varaan.”

Tiian sivuilta saat aivan varmasti sen tiedon (myös ilmaiseksi!) mitä tarvitset menestyksekkääseen ja tavoitteelliseen bloggaamiseen! ISO ❤️!


canva

Todella monipuolinen ja ilmainen kuvankäsittelyohjelma. Canvassa voit suunnitella visuaalisesti näyttäviä ja houkuttelevia kuvia ja julkaisuja. Voit käyttää valmiita some-kuvien, e-kirjojen, ja mainosten pohjia, ja tallentaa ne omiksi pohjiksi. Voit myös muokata värit ym. oman visuaalisen ilmeesi mukaisiksi.

 


 

google analytics

Google Analytics on todella hyödyllinen työkalu, kun haluat systemaattisesti seurata blogisi kävijämääriä ja kävijöiden käyttäymistä sivuillasi. Oikein käytettynä tästä työkalusta on paljon apua blogin lukijamäärän kasvattamisessa, kun esim. näet mitkä/minkä tyyppiset postaukset vetävät ja pitävät lukijoita.


ajastusohjelma hootsuite

Hootsuiten avulla voit ajastaa blogipostauksiasi tai vaikka Instagram-kuviasi etukäteen. Ilmaisversiolla on mahdollista ladata yhteensä 30 eri ajastettua artikkelia. Ajastamalla vapautat aikaasi muihin asioihin, kun ei tarvitse joka päivä istua kirjoittamassa postauksia erikseen ja julkaisemassa niitä käsin eri sivustoille!