Blogirinki

Tule mukaan Laukkaavan Lampaan blogirinkiin! Liittymislahjaksi olen tehnyt sinulle minioppaan, josta saat vinkkejä luonnonkasvien kuvaamiseen. Saat sen lahjaksi liityttyäsi blogirinkiin esim. tämän postauksen lopussa. Samoin saat jatkossa kaikki jo ilmestyneet sekä tulevat minioppaat, jotka liittyvät blogin aiheisiin!

Mitä muuta voit odottaa Laukkaava Lammas -blogin lukijana?

  • Saat blogikirjeen meiliisi tällä hetkellä muutaman kerran vuodessa. Blogikirjeissä on kooste ja linkit parhaisiin postauksiin ja muualle Laukkaavan Lampaan SOMEen.
  • Blogikirjeet ilmestyvät pääsääntöisesti ilmestymiskuukautensa ensimmäisenä sunnuntaina.
  • Kaikki postaukset pyrin tekemään mahdollisimman hyvin niin, että sinulle olisi niistä ensinnäkin iloa, mutta myös hyötyä!
  • Blogirinkiläisten yhteisösivu Facebookissa on aina auki!
  • Saat muutaman kerran vuodessa koosteen blogin tapahtumista.
  • Blogirinkiin liittyminen on ilmaista (nyt ja aina!), ja voit peruuttaa mukana olosi milloin tahansa.

Tipsejä luonnonkasvien kuvaamiseen, lahjaksi Sinulle!

miniopas-luonnonkasvien kuvaamiseen

Pääset mukaan blogirinkiin jättämällä minulle nimesi ja sähköpostiosoitteesi, ja klikkaamalla linkkiä ’Subscribe’. Huomaa, että SINUN TULEE VASTATA  SÄHKÖPOSTIISI LÄHETTÄMÄÄNI VAHVISTUSVIESTIIN klikkaamalla siinä olevaa linkkiä!!! Vasta sen jälkeen olet mukana ringissä! 👍🙂

Kysymyksiä, ehdotuksia, toiveita, palautetta? Vastaan sinulle todella mielelläni osoitteessa busysheep@laukkaavalammas.fi

Aurinkoisin terveisin,
Satu-Marianne / BusySheep