Viidenkympin villitys

Kerrostalo. Sairaan pieni parveke. Sairaan pienellä parvekkeella sairaan synkkä betonilattia ja kaiteesta kattoon yltävä kissaverkko. YEY! 😨 Tätä näkyä katselin vielä alkukeväänä, mutta tilanne muuttui kertaheitolla kun tulin asunnon muuton myötä Kotiin… ❤

Edelleenkin Koti on kerrostalossa, ja parvekkeeni on…. käsittämättömän… hmmm, ’kompakti’, mutta mitään ei silti puutu!  Tänä keväänä ja siis nimenomaan kodin vaihdoksen myötä innostuin huonekasveista. Lyhyen ajan sisällä on Kotiin muuttanut äkkiä laskettuna 12 kasvia, ja tuo kuvassa oleva keltainen Dahlia-neitonen on muuttanut kompaktin kokoisen parvekkeeni pöydälle nauttimaan ulkoilmasta.

Yht’äkkinen pinkkiin mieltyminen ei todellakaan kerro vanhenemisesta, vaan maailmankuvan avartumisesta! 

Olen ollut laittavinani merkille, että moni asia on muuttunut pikkuhiljaa, kun viidenkympin rajapyykki lähestyy. (No, on sinne nyt vielä jokunen vuosi kuitenkin, olenhan edelleen 25! 😎😏.) Yksi niistä oli se shokki, kun huomasin pitäväni pinkistä väristä. (Siis ei kuitenkaan niin, että pyörryttää ja tuntuu että taju lähtee, kämmenet hikoo ja posket on tulessa! 😄) Mutta koko siihen astisen elämäni olin lähinnä inhonnut vaaleanpunaista!

Valitin asiaa Facebookissa 374 läheisimmälle ystävälle, joista joku onneksi korjasi, että yht’äkkinen pinkkiin mieltymiseni ei todellakaan kerro vanhenemisesta, vaan maailmankuvan avartumisesta! Pyysin kavereita kuitenkin ottamaan minut kiinni, mikäli kukaan koskaan bongaa minut julkisilla paikoilla leopardi tai tiikeri tai muu sellainen päällä… 😄

Artikkelikuvassa (yllä) näkyy myös mahtavan värikäs uusin Nokkoseni, joka tarttui mukaan ”ihan vaan Tokmannilta”. Rakastan tuon pienen keittiöni keltaista ikkunaa! Kerro Sinäkin, mikä on lempinäkymäsi kotona?

 

dahlia-parvekkeella

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Comments

  1. BusySheep says:

    Kiitos Tanja! 🌺 On se kyllä tosi pieni, mutta just kaks tuolia ja pöytä mahtuu. 😊

  2. Tanja Silvennoinen says:

    Ihana parveke 👍👍👍

Kommenttisi: