Virkattu koivunlehti ohje

Ihminen voi osata uskomattomia asioita silmät kiinni, mutta entä sitten kun on unessa? Avainsana löytyy postauksen lopusta (EI SAA KATSOA VIELÄ! 👮🏻‍♀️). Uni on aina tarpeellista, ja oikeastaan ”unesta” johtuen tulee tässä nyt sitten virkattu koivunlehti ohje! 😅 Tulkoon vielä esille mistä kaikki lähti… Facebook-postauksestani Vilkasta virkkausta! -ryhmässä:

”Moikkelis! Tämä käy ’vilkkaaseen virkkaukseen’ niin hyvin, että täytyy kertoa teillekin! 😁 Tuli taas jonkinlainen virstanpylväs tällä uralla saavutettua; nukahdin torstaina aamupäivällä Mkli-Jkl -bussissa, mutta ketjusilmukkahäntä jatkui vaan! 😄 Kolme piti tuohon kohtaan tulla, eikä mittään muistikuvaa tuosta sprintistä ennen ku tosiaan havahduin et silmät oli kiinni ja olin jo ehtiny käydä unessa mut kädet toimi! 😃💪😎👌Nimimerkillä ”Virkkaava uniapneetikko” 🧶🧵😁

Niin. Aina sitä ei tiedä pitäisikö omille edesottamuksille itkeä vai nauraa; uniapneakin on niin ikävä sairaus, että missään tapauksessa se ei pahimmillaan naurata yhtään. Hoitamattomana uniapnea on myös oikeasti hengenvaarallinen. Mutta elämässä kyky nauraa itselleen ja omille ”hömpsötyksille” on valtavan suuri voimavara; ajatelkaa kuinka paljon energiaa kuluu siihen, että yrittää olla jotain muuta kuin oikeasti on!

Mutta ryhmässä tuli siis kyselyä koivunlehti-mallin virkkausohjeesta. Alkuperäisessä ohjeessa on hieman erilainen varsi. Omaan varteeni olen nyt lisännyt nuo kaksi kiinteää silmukkaa, sillä niinhän oikeakin koivunlehti on; hieman paksumpi siitä vartensa juuresta. 🙂(Alkuperäinen malli löytyy Caitlin Sainion kirjasta ”100 Lace Flowers to Crochet”.)

koivunlehtimalli
Klikkaa kuva suuremmaksi!

Siinä siis! Itse olen tekemässä omista koivunlehdistäni uutta versiota aiemmin kuvaamastani ”ikuisuusprojektista”, mutta postaan siitä varmasti myöhemmin lisää. Ja ai niin, se avainsana on: lihasmuisti! 💪😛

Kommenttisi: