Sitähän se kaikki on…

Virkkaus… ❤️ 🎶 Sitähän se kaikki on; 🎶 virkka-usta virkka-usta vaaaan! 🎶 😍 Olisi mahtavaa saada tutustua ihmisiin, jotka on yhtä suuressa rakkaussuhteessa virkkaamiseen kuin itse olen! (Tällä hetkellä ei ystäväpiirissäkään ole yhtään sellaista… 😟)

Joulun alla tein ensin suurehkon hartiahuivin, josta en ole vielä saanut kuvaa aikaiseksi. Tein samalla mallilla vuosi, pari sitten tyttärelleni isomman version. Siitä sattuu olemaan kuvakin:

Mallin löysin joltain venäläiseltä sivustolta, ja kyseessä merkkimalli. Jos et ihan tarkkaan tiedä mitä tarkoitan, niin katso merkkien lukuohjeet tältä sivulta. Sivun lopussa on pdf-muotoinen ohje, jossa neuvon yleisimmät virkkausmerkit, ja miten ne virkataan. Tekstimuotoista ohjetta en osaa lukea suomeksikaan, saati sitten venäjäksi, ja virkkausmerkein virkkaamista olen opettanut mm. Ugandassa, joten se on universaali kieli! 👍😄

Nyt joulun alla tekemäni huivi on harmaasta Nallesta, hapsut tein harmaalla ja sinisellä. En tykkää lopputuloksesta värien puolesta, mutta muuten rakastan tätä mallia!

Aurinkoliina

Artikkelikuvassa on yksityiskohta suuresta liinasta, jonka tein sitten heti huivin perään. Kutsunkin sitä ”Aurinkoliinaksi”, sillä sen keskiö tuo mieleen auringon kehrän. Ajattelin tehdä samanlaisen liinan myös keltaisesta langasta… Saa nähdä miten käy, vai teenkö sittenkin toisen mallin.

Aurinkoliina on halkaisijaltaan noin 75 cm, ja se on virkattu Eldoradon Puppets-langasta. Jatkossa siirtynen käyttämään Novitan Cotton Crochetia, sillä sitä on paremmin täältä meiltä päin saatavilla ja se on myös edullisempaa kuin Puppets.

Tässäpä kuvaa liinasta, joka toistaiseksi majoittuu jalkarahin päällä. 🥰

Tulenpalavasti haluan kuulla ja nähdä juuri SINUN virkkausprojektisi!!! Kerro siitä tässä, tai heitä kommentti Laukkaavan Lampaan faceen, ja muista myös linkki kuviisi tai blogiisi! ❤️

Kommenttisi: