Kirjoneulelapaset

Muistatko milloin viimeksi olet hihkunut uuden oppimisen riemusta? Se tunne, kun olet oivaltanut jotain, joka avaa tutkittavaksesi aivan uusia asioita? Minä koin sen tällä viikolla, jihuu!

Kirjoneulelapaset… En olisi voinut uskoa, että joskus sellaiset tekisin! Totuuden nimessä täytyy nyt todeta, että tämä elämäni toinen lapaspari on vielä niin kesken, että ensimmäisestä puuttuu vielä peukalo, ja toista olen aloittanut neulomaan. Teen peukalot sitten jäljellä olevaa lankamäärää silmällä pitäen molempiin yhtä kyytiä.

Tässä pari kuvaa todisteeksi, että kirjoneuleluku elämässä on avattu, jeeee! 😄 Ekaa lapasta sain purkaa kolmesti alkutekijöihinsä (kts. artikkelikuva) ennen kuin se taittui oikein, mutta lopussa kiitos seisoi. 😎

Vasemman puoleisessa kuvassa sormessani on tuo muovinen ”härpäke”. Pussin päällä luki ”Yarn guide”, eli ”langanohjain” lienee suomenkielinen nimi, tai jotain sinne päin! Sen käyttö oli aluksi hiukan hankalaa ennen kuin tottui langan juoksuun ja oppi säätelemään lankojen kireyttä härpäkkeen kanssa. Ehdottomasti hyvä ostos ja suosittelen jos haluat kirjoneulontaa harrastaa!

Viime syyskuussa kirjoitin kirjakimarassa Kaiken maailman villasukkia -kirjasta. Se sai minut innostumaan neulomisesta pitkän tauon jälkeen. Ensihätään voit käydä tutkimassa mitä se pitää sisällään, mutta olen valmistelemassa sinulle uutta esittelyä kolmesta ihanasta neuleohjekirjasta, jotka alkutalvesta sain. ❤️ Kirjojen esittely tulee yhdessä ja samassa postauksessa osittain tekstinä, osittain videoina.

Jos haluat saada vinkkejä seuraaviin käsityökirjahankintoihisi, niin pysyttele kuulolla! Lupaan, että neuleintoiselle nämä kirjat kannattaa tsekata! **** Vinkki: jos olet FB:n ystävä, niin kannattaa tykätä Laukkaavan Lampaan Facebook-sivusta! Sitä kautta saat heti tiedon uuden postauksen ilmestymisestä! 🤓🙌

P.S. Nyt tuo kirjaesittelypostaus on julkaistu, löydät sen tästä linkistä, ole hyvä!

Kommenttisi: