Kauniiden unien kesäkuu!

Harvasta asiasta ihmiselämässä voi olla niin kollektiivista kokemusta kuin unesta, ja toisaalta myös sen puutteesta. Heinäkuussa juhlitaan perinteistä ’Unikeon päivää’, mutta entä sitten kun se uni ei vaan tule? Tästä alkaa Laukkaavassa Lampaassa ”Kauniiden unien kesäkuu”!

Kauniiden unien kesäkuussa hyvä uni on pääasia. Postaukset painottuvat vinkkeihin unen laadun parantamisen suhteen, tuotevertailuihin, sekä tutusmisella erilaisiin unen ”apuvälineisiin”. Toisin sanoen kaikkeen unta ja sen laatua parantaviin lääkkeettömiin juttuihin! Kerron myös uniapnea-sairaudesta, ja miten se vaikuttaa jokapäiväiseen elämään.

Tuotevertailussa on Philips Respironicsin DreamStation ja ResMedin AirSense 10 Autoset for Her -CPAP-laitteet. Olen käyttänyt Dream Stationia diagnoosistani lähtien, eli noin 3,5 vuotta. Toukokuussa sain ResMediltä testattavaksi AirSense 10 Autoset for Her -laitteen, ja ero on ollut huomattava! (Huomattava negatiiviseen vai positiiviseen suuntaan? Se selviää postauksien myötä! 😀)

Uniapneetikon nukkumiseen liittyy myös muita erityispiirteitä normaaliin nukkujaan verrattuna. Sen lisäksi, että yöpöytää koristaa CPAP-laite, vuoteesta löytyy usein myös erikoisvalmisteinen tyyny. Tyynykin voi olla pienoinen satsaus taloudellisesti, mutta tänä keväänä kuulin akanatyynyistä ja nyt odotan innolla omaani saapuvaksi. Jos siis luonnonmukaisuus ja edullisuus kiinnostaa sinuakin, niin pysy kuulolla!

Jotta saisit kaiken hyödyn kauniiden unien kesäkuusta, niin kannattaa loikata tästä Laukkaavan Lampaan FB-sivulle, ja ”tykätä” siitä. Sillä tavoin saat blogissa ravaamisen sijaan tiedon heti kun uusi postaus on julkaistu! (Seuraava uniaiheinen postaus on tulossa vielä tällä viikolla!)

P.S. Kaikki blogin uniaiheiset postaukset löytyvät Hyvinvointi-kategoriasta!

Kommenttisi: